¡Bienvenidos!

Velkommen til SPANSKEFANS.BLOGSPOT.COM, en nettside av og for supportere av det spanske herrelandslaget i fotball

mandag 1. mars 2010

Stor oppgradering av nettsiden

Som den observante leser trolig har lagt merke til, har vi i SPANSKEFANS.BLOGSPOT.COM gjort mange oppgraderinger i det siste. Vi har blant annet innført spillerprofiler og en oppdatert skadeliste, og har fremdeles utallige fremtidsplaner i sikte.

Vi i SPANSKEFANS.BLOGSPOT.COM ønsker å oppdatere våre lesere med aktuelle nyheter om det spanske herrelandslaget i fotball. Det er grunnen til at vi opprettet nettstedet tidlig i mars måned 2010. Vi er med andre ord forholdsvis ferske, og er naturligvis bare i startfasen.

Redaksjonen arbeider jevnt og trutt for å tilfredsstille leserne. Vi setter stor pris på respons og kommentarer fra dere. Derfor er kommentarfeltet åpent for alle som ønsker å dele sine tanker og meninger om det spanske landslaget.

For at SPANSKEFANS.BLOGSPOT.COM skal vokse ytterligere, har vi i redaksjonen nå tatt et nytt steg på stigen. Vi har innført både spillerprofiler og skadeliste. Spillerprofilene inneholder faktainformasjon om spillerne og bilder av hver enkelt. Skadelisten gir full oversikt over hvilke spillere som er utilgjengelig som følge av skade. Listen oppdateres fortløpende.

Vi har mange planer for fremtiden, og har som mål å bli blant landets beste på dekning av det spanske herrelandslaget i fotball.

Med vennlig hilsen,
Ruben Lund Alfheim, administrator og ansvarlig redaktør.