¡Bienvenidos!

Velkommen til SPANSKEFANS.BLOGSPOT.COM, en nettside av og for supportere av det spanske herrelandslaget i fotball

mandag 28. juni 2010

Duo usikker mot Portugal


Henholdsvis Xabi Alonso og Raúl Albiol skal ha pådratt seg mindre skader i sist oppgjør mot Chile, og er usikre foran tirsdagens åttedelsfinale mot nabo Portugal.

I første omgangs sluttfase mot Chile fikk Xabi Alonso et hardt overtråkk på den høyre ankelen, og undersøkelsen av doktor Óscar Luis Celada viser at sannsynligheten for at baskeren må finne seg i sidelinjen mot Portugal om tre dager er stor.

På kveldens trening ble Raúl Albiol skadet i leggen etter en duell med den høyreiste baskeren Fernando Llorente, og Real Madrid-stopperen skal ha blitt kjørt til sykehus for undersøkelse.

1 kommentar:

SPANSKEFANS.BLOGSPOT.COM oppfordrer alle til å bidra aktivt, men forbeholder oss retten til å slette- eventuelt forkorte innlegg som er i strid med våre regler.

-§1: Administrator og resten av redaksjonen er autoriteten på nettsiden. Det de sier skal bli respektert og fulgt. Redaksjonen har hovedansvaret for nettsiden i sin helhet, men skal ikke stilles ansvarlig for innhold som kan virke nedbrytende.

-§2: Det er strengt forbudt å publisere personopplysninger om deg selv eller andre. Dette nettstedet er konstruert som en saklig og oppdatert kanal innenfor det spanske herrelandslaget i fotball, og skal ikke benyttes som informasjonskanal om deg selv eller andre.

-§3: All reklamering av produkter er strengt forbudt. Det samme gjelder lenker som kan virke nedbrytende og diskriminerende. Lenker til virus, rasistisk, voldelig eller trojansk materiale vil bli sensurert umiddelbart når det blir oppdaget.

-§4: Argumenter om din mening med en høflig og saklig tone. Respekter andres meninger, men kom gjerne med motargumenter der du begrunner hvorfor du eventuelt er uenig med vedkommende. Vi ser helst at skrivefeil unngås, med mindre det skyldes andre ting vi blir gjort oppmerksom på.

-§5: Hold deg til tema på artikkelen. Unngå å kommentere hvis du ikke har noe saklig å komme med som omhandler den spesifikke artikkel. Gjentatt bryting av regler kan føre til at dine kommentarer vil bli sensurert, og utestengelse kan i verste fall forekomme.