¡Bienvenidos!

Velkommen til SPANSKEFANS.BLOGSPOT.COM, en nettside av og for supportere av det spanske herrelandslaget i fotball

tirsdag 29. juni 2010

Spillervurderinger: Spania - Portugal


Her følger spillervurderinger for kampen mellom Spania og Portugal.

Karakterer, 1-6


Iker Casillas 3 - Markerer seg med to klønete inngripener innledningsvis, og spiller seg aldri opp mot sitt store navn. Bryter en farlig portugisisk kontring drøye femten minutter før hvilen.

Sergio Ramos 5 - Løpsvillig i sedvanlig stil, og bidrar sterkt til overlapp på høyrekanten. Flink til å spille sine medspillere fri i "fem og førti," og er nære på å få lønn for strevet etter et skudd kun centimeter unna den portugisiske sisteskansens fingertupper.

Carles Puyol 4 - Spiller opp midtbanen i sedvanlig stil, men mangel på timing og underlegenhet i luftrommet fører til at han taper en del hodedueller. Ellers trygg.

Gerard Piqué 4(+) - Solid og god som vanlig. Spiller godt med sin vante partner, og virker i det hele tatt trygg.

Joan Capdevila 4 - Blir utnyttet for den manglende farten, men løser oppgaven godt. Helhjerta løp når han først traver opp langs venstresiden, men disse løpene blir det dessverre litt for få av.

Sergio Busquets 3 - Gir som alltid full pinne, men sliter med å komme seg inn i kampen. Ligger lavt og virker lite interessert i å bevege seg fremover på banen. Gjør aldri det helt store.

Xabi Alonso 3(+) - Starter kampen bra, og er selve drivkraften i det spanske landslaget. Blir mer og mer usynlig utover i kampen, og noterer seg for en del ballmiss. Ingen spesielt god kamp av Real Madrid-spilleren.

Xavi Hernández 5 - Midtbanedirigent i sedvanlig stil. Flink til å skjerme ballen og holde den tett inntil kroppen, før han så slår elegante pasninger i rom. God til å se løpene innover i banen.

Andrés Iniesta 5(+) BB - Mister ballen opp til flere ganger innledningsvis. Blir etter hvert den som tar ansvar og sørger for tempo i pasningsspillet. Slår presise pasninger i bakrom, og er den kreative brikken i Del Bosques puslespill. Genial stikker til Villa i forkant av 1 - 0-målet

David Villa 4 - Mister ballen ved flere anledninger i starten, men spiller seg opp noen hakk utover i kampen. Usynlig fram til når Torres inntar benken. Da går han mye mer inn i midten med øyeblikkelig virkning. Får avfyrt en del skudd, deriblant et mål.

Fernando Torres 2 - Markerer seg tvert med målsjanse. Blir mer og mer usynlig etter hvert. Hva kan man si? Vel, Torres er svært rusten.

---- ------ -----
Fernando Llorente 4(+) - Får drøye 30 min for Torres. Markerer seg tidlig med en heading like utenfor. Gjør grovarbeidet for Spanias ballgenier og er utvilsomt "luftens baron."

Pedro Rodríguez +/-

Carlos Marchena +/-

OBS! Minimum femten minutters spilletid for karakter.

2 kommentarer:

  1. Er faktisk fullstendig enig i alt her, kanskje med et lite unntak av Xavi. Synes 'El Maestro' virket litt ubesluttsom i det han foretok seg. Mulig lagkameratene kunne vært mer i bevegelse for å motta ballene han serverte, men synes han vartet opp med et par uvanlige feilpasninger ved noen anledninger.

    Ellers er jeg som sagt enig i det meste.

    SvarSlett
  2. Sant at han hadde en del uvanlige feilpasninger, så jeg burde kanskje vært litt strengere der. Når det er sagt, var det flere av midtbanemotorene som til tider slurvet. Jeg snakker om Iniesta og Alonso.

    SvarSlett

SPANSKEFANS.BLOGSPOT.COM oppfordrer alle til å bidra aktivt, men forbeholder oss retten til å slette- eventuelt forkorte innlegg som er i strid med våre regler.

-§1: Administrator og resten av redaksjonen er autoriteten på nettsiden. Det de sier skal bli respektert og fulgt. Redaksjonen har hovedansvaret for nettsiden i sin helhet, men skal ikke stilles ansvarlig for innhold som kan virke nedbrytende.

-§2: Det er strengt forbudt å publisere personopplysninger om deg selv eller andre. Dette nettstedet er konstruert som en saklig og oppdatert kanal innenfor det spanske herrelandslaget i fotball, og skal ikke benyttes som informasjonskanal om deg selv eller andre.

-§3: All reklamering av produkter er strengt forbudt. Det samme gjelder lenker som kan virke nedbrytende og diskriminerende. Lenker til virus, rasistisk, voldelig eller trojansk materiale vil bli sensurert umiddelbart når det blir oppdaget.

-§4: Argumenter om din mening med en høflig og saklig tone. Respekter andres meninger, men kom gjerne med motargumenter der du begrunner hvorfor du eventuelt er uenig med vedkommende. Vi ser helst at skrivefeil unngås, med mindre det skyldes andre ting vi blir gjort oppmerksom på.

-§5: Hold deg til tema på artikkelen. Unngå å kommentere hvis du ikke har noe saklig å komme med som omhandler den spesifikke artikkel. Gjentatt bryting av regler kan føre til at dine kommentarer vil bli sensurert, og utestengelse kan i verste fall forekomme.