¡Bienvenidos!

Velkommen til SPANSKEFANS.BLOGSPOT.COM, en nettside av og for supportere av det spanske herrelandslaget i fotball

mandag 21. juni 2010

Spania vant enkelt mot Honduras

(Spania - Honduras 2-0): Spania vartet i perioder opp med festfotball mot Honduras, og seiret etter to nettkjenninger av David Villa. En straffebom av samme mann sørget imidlertid for at sluttresultatet ble mindre enn det fort kunne blitt om man hadde vært mer effektiv.

Spania satte fart innledningsvis, og sjansene presenterte seg etterhvert på rullende bånn. Etter drøye 17 minutter skulle David Villa vise seg å omgjøre sjanser i mål. Asturianeren satte fart på venstrekanten, og dro seg elegant forbi to forsvarere. Barça-spissen toppet det hele med å sende lærkulen kontant i hjørne.

Stjernegalleriet fortsatte å skape farligheter etter pause, og knappe fem minutter ut i andre omgang skulle andre scoring for kvelden komme. Anført av Sergio Ramos lander ballen på lissen til David Villa. Målkongen viser frem sin giftige støvel og sender avgårde et langskudd mot Honduras mål. Lærkulen er muligens borti en forsvarer på sin ferd mot nettmaskene, men det har lite å si. 'La Selección' seirer komfortabelt mot Honduras.

3 kommentarer:

  1. bra blogg kul och läsa om fotboll!!,
    du jag har en fråga vad tycker du om fotbolls vm, alla stjärnor som inte fick nå plats , lr är skadade, och borta pga av någon anledning??...
    dem här spelarna är petade!
    Franrkike Nasri Menez Benzema Ben Arfa Trezegue

    Argentina Zanetti Cambiasso Riquelme López Banega

    Brasil Ronaldinho Pato Marcelo Adriano Ronaldo

    Italien Cassano Balotelli Rossi Miccoli Borriello Totti Del piero inzaghi luca toni.

    Holland Nistelrooy,

    Portugal, Quaresma,

    Englands:Teo walcott

    Skadade är blandannat Ballack, essien, john obi mikel mm.

    SvarSlett
  2. Når det gjelder Benzema så er det ingen som helst overraskelse at han er utelatt fra det franske landslaget. Han ødelagte seg etter min mening med å gå til Real Madrid med tanke på den lange køen på spissplassen. Han burde definitivt holdt seg lengre i Lyon.

    At ikke Cambiasso og Zanetti er med for Argentina er mildt sagt en skandale. Det er to spillere som balanserer og skaper trygghet i laget de spiller for. For å ikke nevne rutine og Cambiassos posisjoneringsevne.

    Raúl er en tyggis som har mistet smaken sin, rett og slett. Han er en levende legende, men er definitivt ferdig på det øverste nivået. At klippekortet hans på både det spanske landslaget og i Real Madrid har gått ut er ingen overraskelse.

    SvarSlett

SPANSKEFANS.BLOGSPOT.COM oppfordrer alle til å bidra aktivt, men forbeholder oss retten til å slette- eventuelt forkorte innlegg som er i strid med våre regler.

-§1: Administrator og resten av redaksjonen er autoriteten på nettsiden. Det de sier skal bli respektert og fulgt. Redaksjonen har hovedansvaret for nettsiden i sin helhet, men skal ikke stilles ansvarlig for innhold som kan virke nedbrytende.

-§2: Det er strengt forbudt å publisere personopplysninger om deg selv eller andre. Dette nettstedet er konstruert som en saklig og oppdatert kanal innenfor det spanske herrelandslaget i fotball, og skal ikke benyttes som informasjonskanal om deg selv eller andre.

-§3: All reklamering av produkter er strengt forbudt. Det samme gjelder lenker som kan virke nedbrytende og diskriminerende. Lenker til virus, rasistisk, voldelig eller trojansk materiale vil bli sensurert umiddelbart når det blir oppdaget.

-§4: Argumenter om din mening med en høflig og saklig tone. Respekter andres meninger, men kom gjerne med motargumenter der du begrunner hvorfor du eventuelt er uenig med vedkommende. Vi ser helst at skrivefeil unngås, med mindre det skyldes andre ting vi blir gjort oppmerksom på.

-§5: Hold deg til tema på artikkelen. Unngå å kommentere hvis du ikke har noe saklig å komme med som omhandler den spesifikke artikkel. Gjentatt bryting av regler kan føre til at dine kommentarer vil bli sensurert, og utestengelse kan i verste fall forekomme.