¡Bienvenidos!

Velkommen til SPANSKEFANS.BLOGSPOT.COM, en nettside av og for supportere av det spanske herrelandslaget i fotball

tirsdag 22. juni 2010

Spillervurderinger: Spania - Honduras
















Her følger spillervurderinger for kampen mellom Spania og Honduras:

OBS: Karakterer, 1-6

Iker Casillas 4 – Rolig dag på jobben for landslagskapteinen. Får lite å jobbe med, men virker trygg i de involveringene han gjør.

Joan Capdevila 3 – Mangel på hurtighet fører i flere tilfeller til at Honduras spiller seg flott opp på høyresiden. Bidrar lite offensivt, og slår flere svake pasninger og innlegg.

Gerard Piqué 4(+) – Viser ved flere anledninger hvem som er sjef i forsvaret. Jobber knallhardt og vinner flere dueller. Taklingssterk.

Carles Puyol 4 – Tar ikke spesielt stort ansvar i den bakre firer, men er solid når Honduras først er frempå.

Sergio Ramos 5 – Bidrar sterkt både defensivt og offensivt i spillet. Kombinerer til tider fint med midtbane og angrep, og viser nok en gang at han er et av Spanias sterkeste kort i luftspillet. Jobber hardt.

Sergio Busquets 5 – Jobber hardt i gjenvinningsfasen og får betalt for det. Slår presise pasninger og viser at han innehar en teknikk kun få defensive midtbanespillere kan matche.

Xabi Alonso 6 – Nærmest feilfri kamp fra Alonso i dag. Er på ballfører hele tiden og vinner ballen hurtig tilbake. Strør om seg med pasninger i kjent stil, noe som ved flere anledninger åpner opp Honduras-forsvaret. Er sammen med Xavi selve spillmotoren i laget.

Xavi Hernández 5 – Nok en solid kamp signert Barcelonas midtbanegeneral. Er hovmester ved flere anledninger, og varierer mellom å slå langt og kort.

Jesús Navas 2 – Makter aldri å løse koden på Honduras-forsvaret, og blir dessverre mange hakk for veik. Glimter tidvis til, men flust av elendige innlegg og unødvendige ballmiss overskygger dette.

Fernando Torres 3 – Skulle stått bokført med tre scoringer før pause, men kamprustenhet hindrer altså dette. Kommer seg til sjanser, men mangler den lille snerten foran mål.

David Villa 6(BB) – Meget bra kamp av David Villa. Åpner det hele med et kanonskudd i tverrliggeren, men det er dog bare begynnelsen på en praktkamp. Noterer seg for to flotte mål, og er svært delaktig i Spanias offensive spill. Man kan enkelt konstatere at han var spillesugen i dag. Fikk muligheten til å sette kronen på verket da han inntok straffemerket, men det maktet han dessverre ikke.

---- ---- ----

Francesc Fàbregas 4 - Får 25 minutter for Xavi, og markerer seg med en gang. Holder tempoet oppe i et ellers tafatt lag mot slutten.

Juan Mata 3(+) - Inn i 70. minutt for Torres. Får fyrt av to ufarlige skudd, men markerer seg ikke nevnverdig utover det.

Álvaro Arbeloa - +/-

Minimum 15 minutters spilletid for karakter.

2 kommentarer:

SPANSKEFANS.BLOGSPOT.COM oppfordrer alle til å bidra aktivt, men forbeholder oss retten til å slette- eventuelt forkorte innlegg som er i strid med våre regler.

-§1: Administrator og resten av redaksjonen er autoriteten på nettsiden. Det de sier skal bli respektert og fulgt. Redaksjonen har hovedansvaret for nettsiden i sin helhet, men skal ikke stilles ansvarlig for innhold som kan virke nedbrytende.

-§2: Det er strengt forbudt å publisere personopplysninger om deg selv eller andre. Dette nettstedet er konstruert som en saklig og oppdatert kanal innenfor det spanske herrelandslaget i fotball, og skal ikke benyttes som informasjonskanal om deg selv eller andre.

-§3: All reklamering av produkter er strengt forbudt. Det samme gjelder lenker som kan virke nedbrytende og diskriminerende. Lenker til virus, rasistisk, voldelig eller trojansk materiale vil bli sensurert umiddelbart når det blir oppdaget.

-§4: Argumenter om din mening med en høflig og saklig tone. Respekter andres meninger, men kom gjerne med motargumenter der du begrunner hvorfor du eventuelt er uenig med vedkommende. Vi ser helst at skrivefeil unngås, med mindre det skyldes andre ting vi blir gjort oppmerksom på.

-§5: Hold deg til tema på artikkelen. Unngå å kommentere hvis du ikke har noe saklig å komme med som omhandler den spesifikke artikkel. Gjentatt bryting av regler kan føre til at dine kommentarer vil bli sensurert, og utestengelse kan i verste fall forekomme.