¡Bienvenidos!

Velkommen til SPANSKEFANS.BLOGSPOT.COM, en nettside av og for supportere av det spanske herrelandslaget i fotball

lørdag 3. juli 2010

Kvartfinalen står for tur


Det ble ingen enkel åttendelsfinale for 'La Roja,' da Portugal ga de regjerende europeiske mesterne kamp til siste spillesekund. Mål av David Villa sørget imidlertid for avansement, der Paraguay venter på motsatt banehalvdel.

Spania har aldri hatt hellet med seg i de virkelig store mesterskapene. I den gjeveste turneringen står de rødkledde med en fjerdeplass fra Brasil-VM i 1950 som beste resultat. Forskjellen var at den gangen møttes de fire beste lagene til en intern turnering, der nasjonen med best poengsum skulle vinne. Det spanske herrelandslaget vil med seier over Paraguay sikre seg tangering av den gamle landslagsrekorden.

Skal man tro conlaseleccion.com, vil laget være det samme som startet mot Portugal. Casillas vokter som vanlig buret, mens backfireren vil bestå av Capdevila, Puyol, Piqué og Ramos. Busquets og Alonso vil figurere i den defensive midtbanen, med Iniesta og Villa på hver sin kant. Litt fremover på banen finner man Barcelonas Xavi, mens den svært omdiskuterte Fernando Torres starter som enslig spiss. Det er dog usikkert om vidunderbarnet får sjansen fra start etter flere kampers underprestasjoner, men Del Bosques uttalelser tyder på dette.

KAMPFAKTA:

Hvem: Spania - Paraguay
Hva: VM, kvartfinale
Hvor: Ellis Park, Johannesburg
Når: 3. juli 2010, 20.30
TV: Viasat 4

2 kommentarer:

  1. den kampen skal jeg se! :]] GO SPANIA! :D

    SvarSlett
  2. så fin blogg (:(kommentere tilbake på min blogg?)

    www.amyydesiree.blogg.no

    SvarSlett

SPANSKEFANS.BLOGSPOT.COM oppfordrer alle til å bidra aktivt, men forbeholder oss retten til å slette- eventuelt forkorte innlegg som er i strid med våre regler.

-§1: Administrator og resten av redaksjonen er autoriteten på nettsiden. Det de sier skal bli respektert og fulgt. Redaksjonen har hovedansvaret for nettsiden i sin helhet, men skal ikke stilles ansvarlig for innhold som kan virke nedbrytende.

-§2: Det er strengt forbudt å publisere personopplysninger om deg selv eller andre. Dette nettstedet er konstruert som en saklig og oppdatert kanal innenfor det spanske herrelandslaget i fotball, og skal ikke benyttes som informasjonskanal om deg selv eller andre.

-§3: All reklamering av produkter er strengt forbudt. Det samme gjelder lenker som kan virke nedbrytende og diskriminerende. Lenker til virus, rasistisk, voldelig eller trojansk materiale vil bli sensurert umiddelbart når det blir oppdaget.

-§4: Argumenter om din mening med en høflig og saklig tone. Respekter andres meninger, men kom gjerne med motargumenter der du begrunner hvorfor du eventuelt er uenig med vedkommende. Vi ser helst at skrivefeil unngås, med mindre det skyldes andre ting vi blir gjort oppmerksom på.

-§5: Hold deg til tema på artikkelen. Unngå å kommentere hvis du ikke har noe saklig å komme med som omhandler den spesifikke artikkel. Gjentatt bryting av regler kan føre til at dine kommentarer vil bli sensurert, og utestengelse kan i verste fall forekomme.