¡Bienvenidos!

Velkommen til SPANSKEFANS.BLOGSPOT.COM, en nettside av og for supportere av det spanske herrelandslaget i fotball

onsdag 7. juli 2010

Maskinen Tyskland venter i semifinalen


Med en knepen 1-0-seier mot Paraguay i kvartfinalen, er Spania videre til semifinalen der Tyskland venter på motsatt banehalvdel. Ingen lett oppgave for Del Bosques menn, da tyskerne innehar en tropp bestående av gode spillere i alle ledd. I likhet med Spania, spiller tyskerne attraktiv fotball.

Med en overbevisende 4-0-seier mot Argentina, var Joachim Löws menn klare for semifinale. Senere ble det klart at Spania var motstanderen, da 'La Roja' til slutt senket Paraguay i straffedramaet. Denne kampen kan også kalles revansje, da disse lagene møtte hverandre i EM-finalen 2008. Scoring av Torres sørget imidlertid for seier til de røde.

Store deler av den tyske troppen er svært ung, deriblant 20-årige Thomas Müller. Angrepsspilleren har storspilt i dette VM, men et stort skår i gleden er at han mister dagens kamp grunnet karantene. Ellers er det verdt å nevne at et år eldre Mesut Özil har slått igjennom for alvor i dette VM, og kan bli en tøff oppgave for Piqué og Puyol. Samt Klose da selvsagt, som har notert seg for hele fem nettkjenninger hittil i VM, altså likt med David Villa.

Klose - Villa er bare én av mange dueller vi får se i aften. Tyklands landslagstrener har tidligere uttalt at han vil forsøke å markere ut Iniesta og Xavi. Denne jobben vil Khedira og Sweinsteiger få. Mye tyder på at laget vi får se blir det samme som startet mot Paraguay, uten unntak. Casillas kler på seg hanskene og starter i målet, Ramos på høyreback, Piqué og Puyol i midten, og Capdevila som venstreback. Som defensive midtbanespillere får vi se Alonso og Busquets, med Villa og Iniesta på hver sin kant. Xavi figurerer som offensiv midtbane og Torres på topp.

KAMPFAKTA:

Hvem: Spania - Tyskland
Hva: VM, semifinale
Hvor: Moses Mabhida, Durban
Når: 7. juli 2010, kl. 20.30
TV: Viasat 4

1 kommentar:

  1. Syns det er rart om Torres starter. Pedro burde heller starte.

    SvarSlett

SPANSKEFANS.BLOGSPOT.COM oppfordrer alle til å bidra aktivt, men forbeholder oss retten til å slette- eventuelt forkorte innlegg som er i strid med våre regler.

-§1: Administrator og resten av redaksjonen er autoriteten på nettsiden. Det de sier skal bli respektert og fulgt. Redaksjonen har hovedansvaret for nettsiden i sin helhet, men skal ikke stilles ansvarlig for innhold som kan virke nedbrytende.

-§2: Det er strengt forbudt å publisere personopplysninger om deg selv eller andre. Dette nettstedet er konstruert som en saklig og oppdatert kanal innenfor det spanske herrelandslaget i fotball, og skal ikke benyttes som informasjonskanal om deg selv eller andre.

-§3: All reklamering av produkter er strengt forbudt. Det samme gjelder lenker som kan virke nedbrytende og diskriminerende. Lenker til virus, rasistisk, voldelig eller trojansk materiale vil bli sensurert umiddelbart når det blir oppdaget.

-§4: Argumenter om din mening med en høflig og saklig tone. Respekter andres meninger, men kom gjerne med motargumenter der du begrunner hvorfor du eventuelt er uenig med vedkommende. Vi ser helst at skrivefeil unngås, med mindre det skyldes andre ting vi blir gjort oppmerksom på.

-§5: Hold deg til tema på artikkelen. Unngå å kommentere hvis du ikke har noe saklig å komme med som omhandler den spesifikke artikkel. Gjentatt bryting av regler kan føre til at dine kommentarer vil bli sensurert, og utestengelse kan i verste fall forekomme.