¡Bienvenidos!

Velkommen til SPANSKEFANS.BLOGSPOT.COM, en nettside av og for supportere av det spanske herrelandslaget i fotball

onsdag 7. juli 2010

Spillervurderinger: Spania - Tyskland


Her følger spillervurderinger for semifinalen mellom Spania og Tyskland.

Karakterer, 1-6

Iker Casillas 6 - Trygg i alt han foretar seg. Er en mester i feltarbeidet, og står fram med flere matchvinnerredninger. Svært god kamp av landslagskapteinen.

Sergio Ramos 4(+)- Er villig med fremover og skaper to mot en situasjoner på høyrekanten. Får ikke de store valgene i boksen og blir derfor flere ganger tvunget til å spille innover. Solid bakover.

Gerard Piqué 5 - Full kontroll bakover. Er villig med fremover og slår crossere i kjent stil. Overlegen i luftrommet.

Carles Puyol 6(BB) - Krølltoppen markerer seg med en kjempekamp i aften. Vinner alle dueller, bunnsolid i forsvarsjobben og blir med fremover. En enorm viljestyrke gjør at Tyskland ikke kommer seg igjennom på tampen. Kroner det hele med å bli matchvinner.

Joan Capdevila 3 - Blir ikke bydd opp på de største vanskelighetene defensivt. De lange offensive sprangene uteblir ofte, og når han først traver oppover, er Spania svært høyrevridde.

Sergio Busquets 4 - Noen fine involveringer offensivt. Spiller på det trygge og er solid defensivt.

Xabi Alonso 4(+) - God til å vri spillet. Virker urytmisk innledningsvis, men kommer seg i 2. omgang. Jobber iherdig gjennom hele kampen, og strør frem til kantene i den dyptliggende rollen.

Andrés Iniesta 5 - Flink til å skjerme ballen og utfordre på kant. Drar seg tidvis innover, og er svært bevegelig.

Pedro Rodríguez 5 - Meget bra kamp av Barcelona-vingen. Flink til å dra seg innover i banen. God til å utfordre og slår flere smarte pasninger. Gjør av og til dårlige valg med ballen.

Xavi Hernández 5 - Beveger seg godt og er orientert når han mottar ballen. Noen få feilpasninger i 1. omgang, men tar seg opp etter hvilen. Slår åpnende pasninger, og vrir spillet ved flere anledninger. Solid kamp av katalaneren.

David Villa 3 - Viser tidvis at han fungerer best som spiss, men får ikke ut makspotensiale i denne rollen. Slurver noen ganger, og makter ikke å komme til de helt store sjansen.

---- ----- ------

Fernando Torres - Får snaue ti minutter for David Villa.

David Silva - Kommer inn med fem minutter igjen for Pedro.

Carlos Marchena - Kommer inn på tampen for Xabi Alonso.

OBS! Minimum femten minutteres spilletid for karakter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

SPANSKEFANS.BLOGSPOT.COM oppfordrer alle til å bidra aktivt, men forbeholder oss retten til å slette- eventuelt forkorte innlegg som er i strid med våre regler.

-§1: Administrator og resten av redaksjonen er autoriteten på nettsiden. Det de sier skal bli respektert og fulgt. Redaksjonen har hovedansvaret for nettsiden i sin helhet, men skal ikke stilles ansvarlig for innhold som kan virke nedbrytende.

-§2: Det er strengt forbudt å publisere personopplysninger om deg selv eller andre. Dette nettstedet er konstruert som en saklig og oppdatert kanal innenfor det spanske herrelandslaget i fotball, og skal ikke benyttes som informasjonskanal om deg selv eller andre.

-§3: All reklamering av produkter er strengt forbudt. Det samme gjelder lenker som kan virke nedbrytende og diskriminerende. Lenker til virus, rasistisk, voldelig eller trojansk materiale vil bli sensurert umiddelbart når det blir oppdaget.

-§4: Argumenter om din mening med en høflig og saklig tone. Respekter andres meninger, men kom gjerne med motargumenter der du begrunner hvorfor du eventuelt er uenig med vedkommende. Vi ser helst at skrivefeil unngås, med mindre det skyldes andre ting vi blir gjort oppmerksom på.

-§5: Hold deg til tema på artikkelen. Unngå å kommentere hvis du ikke har noe saklig å komme med som omhandler den spesifikke artikkel. Gjentatt bryting av regler kan føre til at dine kommentarer vil bli sensurert, og utestengelse kan i verste fall forekomme.