¡Bienvenidos!

Velkommen til SPANSKEFANS.BLOGSPOT.COM, en nettside av og for supportere av det spanske herrelandslaget i fotball

mandag 5. juli 2010

På tide at Torres ofres?


Fernando Torres ble den store helten da han i EM-finalen 2008 sendte landet sitt til triumf med en matchvinnerscoring av de sjeldne. Dette mesterskapet var preget av gode prestasjoner signert spissjuvelen, og man kunne lett konstatere at han sammen med David Villa utgjorde en av verdens giftigste spissduoer.

Nå har imidlertid alt snudd. En kneoperasjon tidligere i vår ser ut til å ha endret Torres som fotballspiller totalt. Han har startet samtlige av VM-kampene hittil, men underpreastasjoner har preget de fleste av dem. Etter at han ble byttet ut i de to siste kampene, til fordel for henholdsvis Fernando Llorente og Pedro Rodríguez, har man sett svært positive endringer. David Villa fungerer mye bedre i spissrollen, mens Pedro og Llorente utfyller plassen til Torres på best mulig måte. I tillegg sitter Manchester City-klare David Silva på benken.

Det er synd å si det, men skal Spania senke "maskinen Tyskland," er Del Bosque nødt til å ta ut den beste elleveren, og per dags dato forsvarer ikke Torres en plass i denne. En forferdelig utvikling på mannen som var kapabel til å bli etter undertegnedes mening, verdens beste spiss, men som nå har falt mange hakk tilbake. Jeg sier ikke at han ikke kan komme tilbake, men per nå ser det mørkt ut for "El niño de oro."

4 kommentarer:

  1. Ja, med denne logikken så kommer jo også rooney til å bli en middelmodig spiss neste sesong som kanskje er god nok for addecoliga'n. sommen med resten av englang sitt landslag, (noen få unntak)

    SvarSlett
  2. Ser poenget ditt, men Rooney spiller på et landslag som ikke passer han i det hele tatt. Ting går i et begredelig tempo, samt at hver gang han mottar ballen har han fem motspillere foran seg og null medspillere. Torres har derimot flere alternativer når han først mottar ballen, men sliter som sagt med de enkle små detaljene - pasninger, mottak, finter.

    SvarSlett
  3. Vil ikke bare si at det er grunnen, han var generelt elendig hver gang han gjorde noe, spesielt mottak og pasningere, mista ballen hver gang.

    Også enig i at torres har vært dårlig, men følte det var drastisk å stille spørsmålet om han vil bli en klasse spiss igjen. første kampen han starta skapte han iallefall mye, men mangla det lille ekstra i avslutningene, mens resten av kampene har han stortsett vært helt usynlig så er enig i at han ikke bør starte. heller komme innpå mot slutten og sette press på forsvaret til tyskland.

    SvarSlett
  4. Noe av problemet med Torres er at han spiller i en liga som etter min mening ikke passer ham noe særlig. Fysiske Premier League tvinger frem skader i hytt og pine, og det gir selvsagt negative utslag også på landslaget. Kommer han seg tilbake til spansk klubbfotball tror jeg noe av problemet kan fjernes fra Torres sine skuldre. Her får han større rom til å utnytte sine kvaliteter, og han slipper å bli revet ned av fire bautaser av noen britiske forsvarsspillere. Fysisk spill og skader er utvilsomt grunnsteinen til problemene hans, hva gjelder kampform blant annet.

    Kan Torres bli kvitt de massive skadeproblemene tror jeg sjansen for å vende tilbake til godsporet kan øke betraktelig. Og det er kun én måte å få det til på; forlate engelsk fotball. Fysioterapauter og leger holder ikke i lengden, for dersom Torres fortsetter å slå opp igjen skader samt pådra seg nye er jeg redd karrieren hans kan være over langt tidligere enn forventet.

    SvarSlett

SPANSKEFANS.BLOGSPOT.COM oppfordrer alle til å bidra aktivt, men forbeholder oss retten til å slette- eventuelt forkorte innlegg som er i strid med våre regler.

-§1: Administrator og resten av redaksjonen er autoriteten på nettsiden. Det de sier skal bli respektert og fulgt. Redaksjonen har hovedansvaret for nettsiden i sin helhet, men skal ikke stilles ansvarlig for innhold som kan virke nedbrytende.

-§2: Det er strengt forbudt å publisere personopplysninger om deg selv eller andre. Dette nettstedet er konstruert som en saklig og oppdatert kanal innenfor det spanske herrelandslaget i fotball, og skal ikke benyttes som informasjonskanal om deg selv eller andre.

-§3: All reklamering av produkter er strengt forbudt. Det samme gjelder lenker som kan virke nedbrytende og diskriminerende. Lenker til virus, rasistisk, voldelig eller trojansk materiale vil bli sensurert umiddelbart når det blir oppdaget.

-§4: Argumenter om din mening med en høflig og saklig tone. Respekter andres meninger, men kom gjerne med motargumenter der du begrunner hvorfor du eventuelt er uenig med vedkommende. Vi ser helst at skrivefeil unngås, med mindre det skyldes andre ting vi blir gjort oppmerksom på.

-§5: Hold deg til tema på artikkelen. Unngå å kommentere hvis du ikke har noe saklig å komme med som omhandler den spesifikke artikkel. Gjentatt bryting av regler kan føre til at dine kommentarer vil bli sensurert, og utestengelse kan i verste fall forekomme.