¡Bienvenidos!

Velkommen til SPANSKEFANS.BLOGSPOT.COM, en nettside av og for supportere av det spanske herrelandslaget i fotball

tirsdag 13. juli 2010

Skadesjokk for Torres

Skademarerittet fortsetter for Fernando Torres. Spissen pådro seg en lyskeskade i søndagens VM-finale mot Nederland, og ventes å være ute i hele åtte uker.

Den skadeutsatte spilleren ble akkurat klar i tide til åpningskampen mot Sveits etter å ha gjennomgått to operasjoner for en kneskade. Skadeproblemene har imidlertid gjort at mesterskapet på det afrikanske kontinentet har blitt en gedigen skuffelse for Torres.

Mot slutten av mesterskapet ble Liverpool-spissen henvist til benken, men i finalen mot Nederland kom han først inn i ekstraomgangene. Torres var involvert i matchvinner Andrés Iniestas nettkjenning, men like etter smalt det i lysken. Dermed ble det satt en demper på VM-feiringen for spilleren. Spissen blir sannsynligvis ute i åtte uker. Det er usikkert om han må under kniven.

3 kommentarer:

  1. Synd for Torres at han er så ofte skadet.

    SvarSlett
  2. Ja. Og la oss inderlig håpe at det ikke går ut over karrieren hans, og at han ikke blir nødt til å legge opp tidligere

    SvarSlett
  3. Hej har frågestund ställ gärna en eller mer frågor.
    Ha en bra dag kram :)

    Natthumor.devote.se

    SvarSlett

SPANSKEFANS.BLOGSPOT.COM oppfordrer alle til å bidra aktivt, men forbeholder oss retten til å slette- eventuelt forkorte innlegg som er i strid med våre regler.

-§1: Administrator og resten av redaksjonen er autoriteten på nettsiden. Det de sier skal bli respektert og fulgt. Redaksjonen har hovedansvaret for nettsiden i sin helhet, men skal ikke stilles ansvarlig for innhold som kan virke nedbrytende.

-§2: Det er strengt forbudt å publisere personopplysninger om deg selv eller andre. Dette nettstedet er konstruert som en saklig og oppdatert kanal innenfor det spanske herrelandslaget i fotball, og skal ikke benyttes som informasjonskanal om deg selv eller andre.

-§3: All reklamering av produkter er strengt forbudt. Det samme gjelder lenker som kan virke nedbrytende og diskriminerende. Lenker til virus, rasistisk, voldelig eller trojansk materiale vil bli sensurert umiddelbart når det blir oppdaget.

-§4: Argumenter om din mening med en høflig og saklig tone. Respekter andres meninger, men kom gjerne med motargumenter der du begrunner hvorfor du eventuelt er uenig med vedkommende. Vi ser helst at skrivefeil unngås, med mindre det skyldes andre ting vi blir gjort oppmerksom på.

-§5: Hold deg til tema på artikkelen. Unngå å kommentere hvis du ikke har noe saklig å komme med som omhandler den spesifikke artikkel. Gjentatt bryting av regler kan føre til at dine kommentarer vil bli sensurert, og utestengelse kan i verste fall forekomme.